Fillers

Läppar

Medlet injiceras på noga utvalda platser i läpparna med hjälp av en tunn nål.

Läppinjektioner utförs i lokalbedövning. Sprutan innehåller bedövning i vilket gör behandlingen lite behagligare. Det hela tar mindre än en 10 minuter att genomföra. Efter ingreppet uppstår viss svullnad och rodnad i det behandlade området till följd av injektionssticken i läpparna. Symptomen är dock milda och övergår helt inom tre dagar. Hur länge håller det? läppar håller upp till 6 månader men är väldigt individuellt baserat på din nedbrytningsförmåga. Man brukar rekommendera att man gör ett återbesök under 2 månader vid första behandlingen och därefter vid behov för att upprätthålla resultatet.

Behandlingen utförs utav legitimerad och certifierad personal.


Viktigt att tänka på innan behandlingen:

– undvik värktabletter


– du skall EJ vara gravid

 

 
 

Tear trough

 

 

”Tear trough” kallas den fördjupning eller insjunkning under ögonen som kan ge mörka skuggor, vilket gör att man ser trött och sliten ut. För att återfå volym och spänst under ögonen så är det bästa sättet en fillersbehandling där vi injicerar just fillers hyaluronsyra under ögonen. Efter en behandling av tear through så syns resultatet direkt när du går ut från kliniken. En Tear trough håller mellan 12 till 18 månader. Att tänka på innan? Det kan vara bra att veta är att huden runt ögonen är ett väldigt känsligt område för blåmärken och svullnad vilket gör att man bör planera sina närmaste tid efter detta. Det kanske är olämpligt att gå på fest eller liknande direkt efter denna typ av behandling. Du kan vara svullen en till ett par dagar och det finns också risk att det blir ett blåmärke.

 

Haka, kindben, käklinje

Om man önskar förstärka sina ansiktsdrag och förstärka sitt hakparti, kindben eller käklinje kan man göra detta med hjälp av fillers. Genom injektionsbehandlingar med fillers kan man både skulptera sitt ansikte och bygga volym på önskad plats. En injektionsbehandling med fillers är ett tryggt och säkert sätt att skapa volym i ansiktet.

Volymbyggande och skulpterande fillers haka

Genom fillersbehandlingar kan man skapa ett tydligare hakparti för den som upplever att de saknar en haka, man kan också fylla ut ojämnheter eller markera haklinjen,käklinjen och kindbenen om dem känns otydliga. Genom att skulptera sin haka, käklinje eller kindben med fillers kan man också vid önskemål om detta påverka hela sin ansiktsform.

Efter behandling fillers haka

Efter din behandling med fillers kommer du att få råd för tiden närmast efteråt. Det är normalt att uppleva en del obehag efter behandlingen, såsom rodnad, svullnad, smärta, klåda, blåmärken eller ömhet vid kindbenen. Vanligen försvinner detta efter några dagar, upp till 1–2 veckor.

Ibland kan det behövas en kompletterande behandling för att få ett optimalt resultat. En behandling med fillers i hakpartiet, käklinjen eller kindbenen håller 6-12 månader men efter första behandlingstillfället rekommenderar vi en påfyllning efter ungefär 4 månader för att uppnå ett ännu bättre och långvarigt resultat.